Cooperative innovation, the pursuit of excellence

【Huate Mineral Processing Encyclopedia】 Nnyocha na ngwa nke atọ-drum jikọtara akọrọ pre separator

【01 Nlebaanya】

HUATE MAGNET

MAGNET1

Akụ akụ nke China nwere nnukwu akụ na ụbara akụ na ụdị dị iche iche, mana enwere ọtụtụ ọla ndị na-esighị ike, ọla ndị na-abaghị uru, na nha ọka gbanyere nke ọma.Ọ dị ole na ole a pụrụ iji ya mee ihe ozugbo, ọ dịkwa mkpa ka e jiri rite uru na-edozi nnukwu ọla.Ruo ogologo oge, a na-enweta uru na-esiwanye ike na mmanụ ahọpụtara, ọnụ ọgụgụ nke uru na-ebuwanye ibu, usoro na ngwá ọrụ na-emewanyewanyewanye, karịsịa ọnụ ahịa egweri na-egosi ọganihu na-arịwanye elu.Ya mere, ọ dị ezigbo mkpa iji belata oriri ike nke usoro ihe nkedo na usoro uru.Ka ọ dị ugbu a, osisi ndị a na-eji akwa akwa na-agbaso usoro ndị dị ka ịhịa aka n'ahụ na obere ịhịa aka n'ahụ, nhọpụta tupu egweri na ịtụfu tupu egweri, wdg, bụ ndị rụpụtaworo ihe dị ịrịba ama.

N'ebe ndị nwere ụkọ mmiri, mmiri maka mmepe nke Ngwuputa enweghị ike ijide n'aka, nke na-eme ka nkewa mmiri nke mineral ghara ịdị irè.Ya mere, na mpaghara ndị a, a ga-atụle ụzọ akọrọ tupu ahọrọ maka mkpofu.

MAGNET2

Nchicha dị mma na akọrọ akọrọ na nha nha nke 20-0 mm, na ikpochapụ akọrọ nke ngwaahịa ndị a na-echi ọnụ n'ala nke igwe ihe na-eme ka ọ dị elu nke a na-ejikarị eme ihe ugbu a, nhazi nke ngwá ọrụ ahọrọ dị iche.Ihe ndọta magnetik nwere njirimara nke ịchekwa ohere nrụnye, nnukwu ikike nhazi, ọnụ ọgụgụ dị elu na mgbake dị elu, ma nweta nsonaazụ dị mma na ngwa bara uru.

[02 Ụkpụrụ nhazi na mmetụta ojiji]

HUATE MAGNET

Igwe a na-ahọpụta akọrọ akọrọ nke atọ-atọ na-enwekarị nhazi abụọ: otu roughing na abụọ na-ekpochapụ, na otu roughing na abụọ emecha.A na-emepụta usoro nhazi oghere magnet dị ka ihe achọrọ nke ihe ngosi nhazi nke ịnweta, na-eburu n'uche ọnụego jụrụ na mgbake, na site na nyocha simulation, otu-na-otu imewe.

1. Ụkpụrụ na-arụ ọrụ nke otu siri ike na nkesa abụọ

Akụrụngwa na-abanye na ore site na ngwaọrụ nri.A na-ekewa ọla ahụ site na ịgbà mbụ iji wepụta akụkụ nke itinye uche.Ọdụdọ nke mbụ na-abanye na tube nke abụọ maka ịsa, ọdụdụ nke tube nke abụọ na-abanye na nke atọ na ọdụdụ nke atọ na-abanye na nke atọ.Maka ọdụdụ ikpeazụ, a na-ejikọta ihe ntinye nke mbụ, nke abụọ na nke atọ na njedebe ikpeazụ.E gosipụtara ụkpụrụ ọrụ nke otu nyocha abụọ siri ike na foto 1.

MAGNET3

▲ Figure 1 Eserese eserese nke ụkpụrụ arụ ọrụ nke otu sweeps siri ike na nke abụọ.

2. Ụkpụrụ ọrụ nke otu siri ike na abụọ dị mma

Akụrụngwa na-abanye na ore site na ngwaọrụ nri.Mgbe e kewasịrị ore ahụ site na drum nke mbụ, ntinye uche na-abanye n'ọgbọ nke abụọ maka nkewa ọzọ, na itinye uche na gbọmgbọm nke abụọ na-abanye na gbọmgbọm nke atọ maka nkewa.Ntinye uche na gbọmgbọm nke atọ bụ ntinye ikpeazụ.A na-ejikọta ọdụdụ nke cylinders nke abụọ na nke atọ n'ime ọdụdụ ikpeazụ.A na-egosi ụkpụrụ ọrụ nke otu nnukwu na mma abụọ na foto 2.

MAGNET4

▲ Onyonyo 2 Eserese atụmatụ nke ụkpụrụ arụ ọrụ nke otu adịghị mma na mma abụọ

3 .Ngwa saịtị nke MCTF usoro atọ-drum pulsating akọrọ magnetik separator

MAGNET5

▲ Figure 3 saịtị ngwa nke 3MCTF atọ-drum pulsating akọrọ magnetik separator na rola nri ngwaọrụ.

Onye ahịa na foto a dị n'elu na-eji okpukpu atọ nke 1030 akọrọ akọrọ na saịtị.Dayameta nke drum bụ 1000mm na ogologo bụ 3000mm.Usoro nhazi ahụ bụ otu na-agba ọsọ na nke abụọ.Ígwè magnetik bụ 0.6%, na ọnụ ọgụgụ nkwụsị karịa 30%, nke na-enweta mmetụta a tụrụ anya ya.

【03 Ebe nrụpụta】

HUATE MAGNET

MAGNET6

MAGNET7

▲ Nrụpụta saịtị nke atọ-drum pulsating akọrọ magnetik separator

Oke ọrụ nka nke Huate Mineral Processing Engineering Design Institute

① Nnyocha nke ihe ndị a na-ahụkarị na nchọpụta nke ihe ígwè.

②Nkwadebe na ịdị ọcha nke mineral ndị na-abụghị ọla dị ka bekee, ogologo okwute, fluorite, fluorite, kaolinite, bauxite, wax akwukwo, na baryrite.

③ Uru nke ọla ojii dị ka ígwè, titanium, manganese, chromium na vanadium.

④ Uru ịnweta mineral nke magnetik adịghị ike dị ka black tungsten ore, tantalum niobium ore, pọmigranet, gas eletrik, na ojii ojii.

⑤ Iji akụrụngwa nke abụọ eme ihe n'ụzọ zuru oke dị ka ọdụ dị iche iche na smelting slag.

⑥ E nwere ore-magnetic, arọ na flotation jikọtara beneficiation nke ferrous ọla.

⑦ Nchọpụta ọgụgụ isi nhazi nke ọla na mineral ndị na-abụghị ọla.

⑧ Semi-industrialized na-aga n'ihu nhọrọ ule.

⑨ Ultrafine ntụ ntụ nhazi dị ka ihe na-etipịa ihe, igwe-egwe ọka na nhazi ọkwa.

⑩ EPC turnkey oru dị ka ngwepịa, tupu nhọrọ, egweri, magnetik (dị arọ, flotation) nkewa, akọrọ raft, wdg.


Oge nzipu: Jul-25-2022